• Oförglömliga minnen

    Oförglömliga minnen!

  • Upplevelser

    Upplevelser

  • Äventyr

    Äventyr

Jobba på Brevik under vår och höstsäsong

Under vår- och höstsäsong tar vi mot olika grupper som kommer hit. Det kan bla. vara lägerskolor, församlingar på helgläger med sina konfirmander eller ett företag som vill blanda konferensmöjligheter med härlig miljö och givande aktiviteter. Under denna tid behöver vi förstärka vår personal med ytterligare några medarbetare. Det kan handla om allt från köksjobb, fastighetsskötsel, att hålla i aktiviteter till att checka in grupper.

Höstledare till Världens Läger

Höstledare till Världens Läger

KFUM Brevik ska under hösten 2017 erbjuda helgläger samt dagläger, under projektet Världens Läger, för ensamkommande ungdomar i Östgötaregionen. Lägret omfattar helger under oktober samt november.

Ungdomarna är mellan 14 och 18 år och flera känner varandra sedan tidigare. De ungdomar som kommer att sova över på gården har under sommaren 2017 varit på dagläger hos oss. Något som varit mycket uppskattat av ledare som ungdomar.

Vi söker nu ledare till Världens Läger inför hösten. Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att söka!

Läs mer ➜

Instruktör

Instruktör

Som instruktör på Brevik är du vårt ansikte ut mot gruppen. Du leder dem genom våra aktiviteter, och ser till att de trivs och får det de behöver. Du är en problemlösare och en god värd och en utbildad teambuilder enligt den modell vi kallar TSU (Trygghet, Samarbete, Utmaning).

För att hålla i aktiviteter måste du vara godkänd instruktör. Läs mer här om hur du utbildar dig till instruktör. Du kan anmäla ditt intresse för jobb löpande under året.

Vi utbildar våra instruktörer internt och resan mot världens bästa jobb börjar med våra två instruktörskurser (Instruktörskurs 1, TSU och Instruktörskurs 2, Höghöjd).

Läs mer om instruktrösutbildningen ➜

Extrapersonal i kök

Extrapersonal i kök

Ibland behöver vi extrapersonal som vill gå in enstaka dagar och helger för att avlasta och hjälpa våra kockar. För det jobbet behöver du framförallt tycka att det är roligt att arbeta i kök, ha servicekänsla och initiativförmåga. I kökets uppgifter ingår också städ och tvätt. Du behöver ha körkort och tillgång till bil för att ta dig till oss. Kontakta oss om du är intresserad!

Kontakta oss ➜

Ideell sommarledare

Ideell sommarledare

Under sommaren bedrivs lägerverksamheten helt av ideella krafter. Vi har många ledare som återkommer till oss sommar efter sommar. Varje sommar erbjuder vi ca 80 ideella uppdrag på Brevik. Läs mer om hur det är att vara ideell sommarledare hos oss och ansök inför sommaren genom att klicka på knappen nedan.

Läs mer ➜

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Ö Ny Brevik,
61030 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet