• SLIDER HEMSDIA

Svara på frågor och vinn!

Din klass kan nu vinna en klassresa med kanotpaddling, linbanan Travärstingen, samarbetsäventyret Gruppdraget och bergsklättring till oss för ett värde av 676 kr/person. Du tävlar genom att svara på frågorna  här nedan. Tävlingen pågår till och med den 16 dec 2017.

Vinsten

I klassresan ingår boende och aktiviteter, till ett värde av 676 kr/person. Måltider går att ta med själva och tillaga i vårt självhushållskök eller att köpa till av oss. Den vinnande klassen får boka sin 2-dagars klassresa en helgfri vardag under perioden 3 april till 31 maj 2018.

 

Tävlingen är nu avslutad. Vinnaren är kontaktad och presenteras inom kort!

 

 

Frågor? Maila vinnenklassresa@kfumbrevik.se

 

Lycka till!

 

 

 

Vinsten gäller för max 30 elever och 4 vuxna ledare. Vinsten är personlig och kan inte lösas ut i kontanter eller liknande. Tävlingen utgörs av att svara på ett antal frågor, där flest rätt vinner. Om flera kandidater svarar rätt på frågorna så avgörs tävlingen av en utslagsfråga som man svarar på i samband med de andra frågorna. I klassresan ingår boende och aktiviteter, till ett värde av 676 kr/person. Mat tar ni själva med, den går att tillaga i vårt självhushållskök eller så kan ni välja att köpa till mat av oss. Den vinnande klassen får boka sin 2-dagars klassresa under helgfri en helgfri tisdag – onsdag eller torsdag – fredag någon gång under perioden 3 april till 31 maj 2018.
Tävlingen pågår till och med den 13 dec 2017. Vi sparar kontaktuppgifterna till alla som deltar i tävlingen för nyheter och erbjudanden. Vinnaren presenteras på www.vinnenklassresa.se, www.kfumbrevik.se samt på våra andra digitala kanaler.

 

 

KFUM BREVIK
Tel: 0125-51018
Mail: info@kfumbrevik.se
www.kfumbrevik.se

BESÖKSADRESS
Ö Ny Brevik,
61030 Vikbolandet

MER AV OSS

Facebook

Instagram

KFUM Brevik

Arvsfondsprojektet